Verzending en levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven ernaar om het product binnen 3 werkdagen te versturen. De levertijd van onze vervoerder is 1-2 dagen en daarmee verwachten wij dat u het product binnen 5 werkdagen ontvangt.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden

Het product zal worden verzonden via pakketpost. Hiervoor dient iemand aanwezig te zijn op het afleveradres, om het pakket in ontvangst te nemen. Bent u (onverhoopt) niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje in uw brievenbus achter met de vervolg actie. De bezorger heeft namelijk drie opties: het pakket bij uw buren afleveren, het pakket op het postkantoor afleveren waar u het kunt afhalen of op een later tijdstip nog eens langskomen.

Betaalmethoden

iDeal of creditcard

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al gewend bent.

Retourneren

Wanneer je online ons product koopt is het belangrijk dat je de tijd krijgt om over je aankoop na te denken. Daarom krijg je van ons een termijn van 14 dagen om je bestelling retour aan te melden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Wanneer je beslist om je bestelling te retourneren verzoeken wij je om via e-mail contact met ons op te nemen.

Terugbetaling

Indien je de bestelling retour stuurt en kiest voor de opties terugbetalen, zullen wij deze binnen 5 werkdagen en niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je retourzending aan je terugbetalen. We betalen je op dezelfde manier terug als waarop de bestelling in eerste instantie is betaald. Voor de terugbetaling worden in geen geval kosten aan jou doorberekend. Wij behouden ons het recht om te wachten met terugbetalen tot wij het product retour hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je het product retour hebt gezonden.

Voorwaarden voor volledige terugbetaling

– Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, in ongebruikte staat te worden geretourneerd.

– Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, compleet met de verpakking, eventuele accessoires en handleidingen te worden geretourneerd.

– Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugsturen

Nadat je hebt besloten dat je de producten retour zult sturen, dien je de producten binnen 30 dagen na ontvangst van de producten aan ons terug te sturen of overhandigen. Je bent altijd op tijd wanneer je de goederen terug stuurt binnen de officiƫle wettelijk bepaalde bedenktermijn van 14 dagen. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.
Voeg de pakbon van je bestelling toe aan de retourzending. Ben je deze kwijtgeraakt? Schrijf dan, in je beste handschrift, je naam, ordernummer en e-mailadres op een papier en voeg deze toe aan de zending. Je kunt de bestelling retour sturen naar onderstaand adres:

LavaBe
Flevolaan 58
1382JZ Weesp
Nederland

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op per e-mail. In alle gevallen zullen wij er naar streven u zo snel mogelijk van dienst te zijn!