Puntentelling

Puntentelling (3 varianten)

Alle speelstenen tellen als 1 steen

2 spelers

De speler die als eerst 4 stenen van de tegenstander heeft gepakt, wint het eerste spel en ontvangt een eerste puzzelstuk van het afgebouwde wereldwonder. Daarna worden alle speelstenen opnieuw op hun startposities gelegd (mag in een willekeurige volgorde) en wordt er opnieuw gespeeld tot iemand 4 stenen heeft gepakt. De winnaar is diegene die het wereldwonder heeft afgebouwd door alle 3 de puzzelstukken te winnen.

4 spelers

Degene die als eerst 4 stenen in totaal heeft gepakt, wint het eerste spel en ontvangt een eerste puzzelstuk van het afgebouwde wereldwonder. Daarna worden alle speelstenen opnieuw op hun start posities gelegd (mag in een willekeurige volgorde) en doen alle spelers weer mee en wordt er opnieuw gespeeld tot iemand 4 stenen heeft gepakt. De winnaar is diegene die het wereldwonder heeft afgebouwd door alle 3 de puzzelstukken te winnen.

Cijfers op de speelstenen vertegenwoordigen het aantal punten

2 spelers

De speler die als eerst 12 punten of meer heeft gepakt, wint het eerste spel en ontvangt een eerste puzzelstuk van het afgebouwde wereldwonder. Daarna worden alle speelstenen opnieuw op hun startposities gelegd (mag wederom in een willekeurige volgorde) en doen alle speelstenen weer mee en wordt er opnieuw gespeeld tot iemand 12 of meer punten heeft gepakt. De winnaar is diegene die het wereldwonder heeft afgebouwd door alle 3 de puzzelstukken te verdienen.

4 spelers

Degene die als eerst 15 punten of meer heeft gepakt, wint het eerste spel en ontvangt een eerste puzzelstuk van het afgebouwde wereldwonder. Daarna worden alle speelstenen opnieuw op hun startposities gelegd (mag wederom in een willekeurige volgorde) en doen alle speelstenen en spelers weer mee en wordt er opnieuw gespeeld tot iemand 15 of meer punten heeft gepakt. De winnaar is diegene die het wereldwonder heeft afgebouwd door alle 3 de puzzelstukken te verdienen.

Pak alle stenen van je tegenstanders

2 en 4 spelers

Ga door totdat er 1 speler is die als laatste over blijft en dat alle andere tegenstanders hun stenen kwijt zijn.

Terug